VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta in Zeeland, daar ben je er helemaal uit! Het hele jaar door is er zoveel te zien, te doen en te beleven, dat de belangrijkste vraag ‘s morgens is: wat zullen we vandaag weer doen?

Dankzij de bowling- en de midgetgolfbaan, het enthousiaste recreatieteam en het gezellige Grand Café is het prachtige park bijzonder geschikt voor gezinnen. Voor wie aan rust toe is: pak een goed boek en ga lekker luieren aan het zandstrand van het Grevelingenmeer. Het park ligt er pal naast. Of krijgt u meer energie van actie? Het aantal mogelijkheden is ongeëvenaard: duiken, zwemmen, zeilen, kanoeën, surfen, vissen… waterliefhebbers vinden wat ze zoeken.

Rust ‘s avonds lekker uit in uw comfortabele hotelkamer op het park of bij uw buitenhuis, appartement of villa. Bent u met een grote groep (tot twintig personen)? Kom dan gezellig bij elkaar in een luxe familievilla.

Golfers komen graag vanwege de vele zonuren in Zeeland en de 18 holes golfbaan met A-status op een steenworp afstand. Lekkerbekken komen aan hun trekken in het visserijmuseum van pittoresk Bruinisse, want daar leert u de geheimen van Zeeuwse mosselen bereiden. Een dagje Zierikzee is ook een goed idee. Dit charmante stadje heeft gastvrije horecagelegenheden, een maritiem museum en de bekende ‘Dikke Toren’. Daaromheen? De rest van Zeeland met alle rust, ruimte en cultuur die u terecht van deze provincie verwacht.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hageweg Het Centrum 269
Bruinisse 4311 NS Bruinisse Nederland
Routebeschrijving