Vakantiepark De Berkenhorst

Midden op de Veluwe, in de bossen bij Apeldoorn, vindt u de comfortabele bungalows van vakantiepark De Berkenhorst. Door de centrale ligging zijn er veel uitstapjes in de nabije omgeving mogelijk en kunt u heerlijk wandelen of fietsen door de uitgestrekte bossen en heidevelden.

Breng tijdens uw verblijf ook eens een bezoekje aan Paleis het Loo in Apeldoorn, het wereldberoemde Krüller-Möller Museum of het Dolfinairum in Harderwijk. Het park biedt zelf ook genoeg faciliteiten voor jong en oud om te vermaken. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld heerlijk spelen in het zwemparadijs terwijl u heerlijk ontspant in de Whirlpool!

Midden op de Veluwe grenst Vakantiepark de Berkenhorst aan het Kootwijkerzand, het grootste stuifzandgebied van West-Europa. Een prachtige locatie om wandelingen en fietstochten te maken door de uitgestrekte bossen en langs de schitterende heidevelden.

Op het autovrije park is er ook genoeg te beleven. Zo is er een overdekt zwemparadijs met kinderbad, glijbaan, stroomversnelling en whirlpool. Verder vindt u er o.a. een tennis- en midgetgolfbaan. Houdt u van rust en natuur in combinatie met leuke uitstapjes en activiteiten? Dan is vakantiepark de Berkenhorst zeker iets voor u.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerkendelweg 30
Kootwijk 3775 KN Kootwijk Nederland
Routebeschrijving