Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans ligt op een schiereiland halverwege de Oosterscheldekering, de kolossale stormvloedkering tussen Schouwen-Duiveland en Noord-Beveland. Rijksweg N57 die op de Oosterscheldekering ligt, loopt langs Deltapark Neeltje Jans.

Beleef de Deltawerken in Deltapark Neeltje Jans
Bij Deltapark Neeltje Jans zie je alles over de watersnoodramp van 1953 en de Deltawerken die een herhaling van de ramp moeten voorkomen. Exposities, films en de bezichtiging van de dam geven een indruk van de enorme kracht van het water. Maak een wandeling door het binnenste van de Stormvloedkering, ontdek het onderwaterleven van de Oosterschelde in het grootste aquarium van Zeeland en sta oog in oog met tropische haaien in het Bluereef aquarium.

In Deltapark Neeltje Jans wonen niet alleen haaien en roggen. Er zijn ook zeehonden- en zeeleeuwenshows en jong en oud kan zich vermaken in verschillende attracties, zoals de orkaanmachine, de waterspeelplaats en de hoge waterglijbaan.

Nieuwe waterspeelplaats en attracties
Afgelopen jaar opende Deltapark Neeltje Jans de vernieuwde waterspeelpaats en attracties, waar je al spelend leert over water. Verleg de loop van een beek of bedien de sluisjes, zorg dat je overeind blijft op je weg over de muzikale wiebelstenen. Ontdek ook de nieuwste attractie, Aquasplash. Dit waterspeelparadijs met diverse glijbanen en een oppervlakte van 400m2 en een hoogte van 5 meter, maakt het waterplezier voor kinderen in Deltapark Neeltje Jans compleet!

Rondvaarten
Lekker uitwaaien kan tijdens een 1 uur durende rondvaart over Nationaal Park De Oosterschelde. De boot biedt plaats aan maar liefst 600 passagiers en laat je op het water kennismaken met de unieke natuur en de Deltawerken. Tijdens deze vaartochten worden regelmatig bruinvissen en zeehonden gespot.

Getest door Uitjesmetkids

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Faelweg 5
Vrouwenpolder 4354 RB Vrouwenpolder Nederland
Routebeschrijving
Bekijk de openingsuren op de websites van het uitje