DroomPark Bad Hoophuizen

Bad Hoophuizen is een schitterend vakantiepark, direct gelegen aan het Veluwemeer. Een unieke locatie met heel veel mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie. Bad Hoophuizen ligt centraal op de mooie Veluwe tussen Harderwijk en Nunspeet. Bijna nergens anders in Nederland kunt u zo mooi wandelen of fietsen als op de Veluwe. Daarnaast is de ligging direct aan het Veluwemeer natuurlijk perfect voor liefhebbers van watersport. Het vakantiepark beschikt over een prachtig nieuw overdekt zwembad.

Op de natuurlijk ingerichte ruim opgezette kampeervelden heeft u met uw tent, caravan of camper volop de ruimte. Voor de jongste gasten staan op een groot aantal kampeervelden klim- en speeltoestellen opgesteld. Alle plaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting en aansluiting voor kabeltelevisie. Een groot gedeelte van de kampeerplaatsen beschikt eveneens over een water aan- en afvoer.

Wilt u een zonnige plaats aan het water of liever een beschutte plaats met meer privacy in de schaduw? Alles is mogelijk bij DroomPark Bad Hoophuizen. Daarnaast zijn er velden waar families of grote groepen, b.v. verenigingen, gemakkelijk bij elkaar kunnen staan.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Varelseweg 211
Hulshorst 8077 RB Hulshorst Nederland
Routebeschrijving