DroomPark Hooge Veluwe

Een toplocatie op de Veluwe: ons DroomPark Hooge Veluwe, midden in de bossen, pal tegenover de ingang van het Nationaal park de Hoge Veluwe. Een vakantie of een eigen woning op deze locatie is een voorrecht en al bij voorbaat een succes.

Of u nu graag wilt komen kamperen, een luxe bungalow op de Veluwe wilt huren of interesse heeft in uw eigen tweede woning, hier vindt u het allemaal. Op het vakantiepark vindt u een buitenzwembad en een overdekt zwembad. Fietsen, wandelen, sporten, zwemmen, winkelen, een terrasje pakken of heerlijk uit eten: bij DroomPark Hooge Veluwe kunt u zich helemaal uitleven… of gewoon lekker niets doen natuurlijk!

De kampeerplaatsen van DroomPark Hooge Veluwe vindt u behalve op bosrijke plekken van het park ook op wat meer open plekken. Als de zon schijnt is er schaduw genoeg maar ook volop ruimte om heerlijk van de zon te genieten. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet. Minimaal 100 m2 maar veelal ruimer, met name de vakantieplaats de luxe. Deze vakantieplaats de luxe zijn van alle gemakken voorzien: elektra ( 10 tot 16 amp), watertappunt, vuilwaterafvoer en TV aansluiting. Alle kampeerplaatsen op DroomPark Hooge Veluwe zijn voorzien van een 4 tot 6 ampère stroom en de meeste beschikken over TV aansluiting. Een watertappunt is op ieder veldje aanwezig. Op veel veldjes staan speeltoestellen voor onze jongste gasten

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koningsweg 14
Arnhem 6816 TC Arnhem Nederland
Routebeschrijving