DroomPark Schoneveld

Op ons prachtige, schone en verzorgde vakantiepark Schoneveld vindt u alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie aan de kust. Deze camping aan het strand van Zeeland, met overdekt zwembad, is pal aan zee gelegen, aan één van de schoonste stranden van Nederland. Een 5 sterren camping waar u ieder seizoen kunt genieten van de Zeeuwse luchten, de rust, de duinen, de langgerekte stille dijken en gezellige en pittoreske dorpjes.

Op DroomPark Schoneveld kunt u zowel kamperen als een chalet of bungalow boeken. Deze camping in Zeeuws-Vlaanderen is ruim opgezet en erg kindvriendelijk ingericht, met leuke speelvoorzieningen en een overdekt zwembad en diverse faciliteiten.

DroomPark Schoneveld beschikt over een geweldig 5-sterren campinggedeelte dat vrijwel direct aan een breed zandstrand ligt. Het campinggedeelte is ingedeeld in fraaie kampeerweiden, omsloten door een zeer gevarieerde bebossing. De ruime, beschutte kampeerplaatsen zijn maar liefst 100 tot 120 m2 groot!

DroomPark Schoneveld biedt u eersteklas sanitaire en andere voorzieningen. Het toilet/ douchegebouw is voorzien van vrijwel alle moderne en eigentijdse gemakken en wordt bij koud weer behaaglijk verwarmd. Bij de inrichting van het toilet/douchegebouw is natuurlijk ook aan baby’s en rolstoelers gedacht. Op het parkterrein zijn watertap-punten met bijbehorende voorziening voor uw afvalwater. Elke kampeerplaats heeft z’n eigen stroom- en kabel TV-aansluiting. Sinds kort is het mogelijk vanaf uw kampeerplek draadloos te internetten en te e-mailen middels de wereldwijde WIFI standaard.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schoneveld 1
Breskens 4511 HR Breskens Nederland
Routebeschrijving