Hogenboom Bospark Lunsbergen

Gelegen naast het Drentse natuurgebied Gieten-Borger ligt Bospark Lunsbergen. Ontdek de toppen van de bomen met het Boomkroonpad of bezoek de enorme heidevelden van Nationaal Park Het Dwingelerveld. Liefhebbers van rust en ruimte kunnen hier hun hart ophalen. De vrijstaande bungalows en chalets liggen verspreid door het bos en bieden veel privacy.

Ook voor kinderen is Bospark Lunsbergen de ideale plek voor een heerlijke vakantie. Naast de kindvriendelijke chalets beschikt het park over een overdekt zwembad met kleuterbad en diverse speeltuinen. Op Bospark Lunsbergen heeft u een onbezorgde vakantie!

Op fietsafstand van Bospark Lunsbergen ligt Nationaal Park Het Dwingelerveld, een van de grootste heidegebieden van West-Europa. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes uitgezet die u langs de mooiste plekjes leiden. Breng een bezoek aan het Drents Museum of het Hunebedcentrum in Borger.

Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen. Speelstad Oranje en de Sprookjeshof liggen in de buurt. Dierenliefhebbers kunnen genieten van dieren uit alle werelddelen in Dierenpark Emmen of bezoeken Exloo, een van de weinige dorpen in Nederland waar u een schaapskudde en schaapsherder kan bewonderen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rolderstraat 11A
Borger 9531 TC Borger Nederland
Routebeschrijving