Hogenboom Buitenplaats de Mechelerhof

Terwijl u even uitrust van uw wandel- of fietstocht kijkt u uit over het schitterende beekdallandschap van het Geuldal. U ziet heuvelen en dalen, rustieke dorpjes, weilanden en bossen en u vraagt zich af: is dit Nederland? Midden in dit bijzondere landschap vindt u Buitenplaats De Mechelerhof.

Dit kleinschalige park is gelegen aan de rand van het idyllische kerkdorpje Mechelen. Het park bestaat uit 78 geschakelde vakantiewoningen, die zijn ondergebracht in drie hoeven. Elke hoeve is in traditionele Limburgse vakwerkstijl gebouwd, waaraan het park zijn schitterende uitstraling ontleent. Ook aan faciliteiten ontbreekt het niet op dit park.

U kunt een duik nemen in het overdekte zwembad of in een prettige ambiance een hapje eten in Brasserie ‘t Stegelke of in het uitstekende, onlangs vernieuwd restaurant. U kunt ook een balletje slaan op één van de golfbanen in de directe omgeving van het park of op de aangrenzende tennisbaan. Op het gezellige binnenterrein van iedere hoeve is het aangenaam vertoeven.

U kunt hier met de andere parkgasten praten over uw plannen voor morgen of gewoon gezellig bij elkaar zitten, zoals de Limburgers dat doen!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spetsesweide 5
Mechelen 6281 BV Mechelen Nederland
Routebeschrijving