Buitenplaats Hof van Zeeland

Buitenplaats Hof van Zeeland, tussen het groen aan de rand van het dorpje Heinkenszand, is de plek bij uitstek voor waterpret. Glij van de veertig meter lange glijbaan in het verwarmde openluchtzwembad, vis op schitterende plekken en leef u uit tijdens het watersporten op het Veerse Meer nabij het park.

De buitenbowlingbanen, trampolines en tal van andere kinderspeelmogelijkheden zorgen voor onbezorgd plezier. We kunnen ons voorstellen dat u na een lange, afwisselende dag geen zin meer heeft om te koken. Geen nood! Kom lekker eten in het gezellige restaurant bij het park aan de Stelleplas.

En misschien verwacht u het niet, maar dit park ligt niet midden aan het drukke kustgebied. Vier uw vakantie in rust en beslis welk e drukte u eventueel opzoekt. Rij in twintig minuten naar het Noordzeestrand, ga op ontdekkingstocht door Zuid-Beveland en bezoek het oude vissersplaatsje Yerseke, het pittoreske Veere, de historische steden Goes, Zierikzee, Vlissingen en Middelburg en het mooie Domburg. Of maak als parkgast gratis gebruik van het overdekte subtropisch zwemparadijs in Goes. Alles kan vanuit Buitenplaats Hof van Zeeland!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hof van Zeeland 175
Heinkenszand 4451 RS Heinkenszand Nederland
Routebeschrijving