Hogenboom Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Denkt u aan uw ideale vakantie bij de woorden rust, ruimte en natuur? Dan bent u bij Buitenplaats In Den Olden Bongerd aan het goede adres. Dit rustig gelegen park met comfortabele bungalows en vakantieboerderijen ligt verscholen in de natuur van het oostelijk deel van Gelderland. Het is een uitstekend startpunt voor diverse fietstochtjes in de omgeving. Prachtige fietsroutes, met een totale lengte van meer dan 1.700 kilometer, voeren u door het afwisselende landschap van bossen, vennen en heuvels. Op het park is het mogelijk om fietsen te huren en gratis fietsroutes te lenen, zodat u mooie tochten door de Achterhoek kunt maken.

Vergeet ook uw wandelschoenen niet, want ook wandelaars kunnen hier hun hart ophalen. Op slechts 10 autominuten afstand vindt u het gezellige centrum van Winterswijk met diverse restaurants, winkels en terrassen. In de nabije omgeving van het park ligt recreatiegebied De Slingeplas met prachtige zandstranden en op slechts 4 kilometer afstand recreatiegebeid Hilgelo, waar gezwommen, gevist en gesurft kan worden. Voor een dagje uit zijn leuke plaatsen als Winterswijk, Bredevoort, Doetinchem en Bocholt (D) vanaf het park goed te bereiken.Het overdekte zwembad van de plaats Aalten ligt op zo’n 5 kilometer van het park, terwijl de plaats Winterswijk zowel over een overdekt als over een openlucht zwembad beschikt.

Door de kleinschalige opzet van het park zullen met name rust-, wandel- en fietsliefhebbers zich op Buitenplaats In Den Olden Bongerd uitstekend thuis voelen!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Breukinkweg 3
Winterswijk Miste 7109 BX Winterswijk Miste Nederland
Routebeschrijving