Recreatiepark De Tolplas

Twente verrast! Op recreatiepark De Tolplas vergeet u bijna dat u in Nederland bent. Ideaal voor de rust- en natuurliefhebber en uitermate geschikt voor grote groepen. De luxe groepsaccommodaties hebben voorzieningen voor maar liefst achttien personen.

In het hart van het park ligt een grote recreatieplas die uitnodigt om te vissen, zwemmen of surfen. Even verderop komt u een tafeltennistafel, tennis- en jeu de boulesbaan tegen. En voor de kleinste gasten is er een speelfort met zandbak aangelegd. Ontdek het groene Twente vanuit Hogenboom Recreatiepark De Tolplas en combineer plezier met natuur!

Omdat De Tolplas op de grens van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug ligt, zijn golvende heidevelden en uitgestrekte bossen er het genoegelijke dagelijkse decor. Een prachtige streek om wandel- en fietstochten te maken. Maar u kunt ook de stad opzoeken en een dagje shoppen in Almelo of Enschede. Of sla een balletje op de golfbanen van Hoge Hexel en Wierden.

Met kinderen slaat u vanzelfsprekend Avonturenpark Hellendoorn niet over en ruimt u vast ook tijd in voor de overdekte speeltuinen in Almelo en Borne. Er is zoveel te doen, dat uw vakantie voorbij vliegt. Geniet dus met volle teugen!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hexelseweg 80
Hoge Hexel 7645 AM Hoge Hexel Nederland
Routebeschrijving