Jachthaven Amsterdam Tineke Bakker

Overnachten op het water in een jachthaven in Amsterdam, op korte afstand van het bruisende stadscentrum. Klinkt dit als de ideale bestemming voor uw volgende vakantie? Ontdek van de havenlodges van Marina Parcs. Marina Parcs heeft een 4-persoons havenlodge liggen in de Jachthaven Tineke Bakker en in de E-harbour Jachthaven Amsterdam Amstel ligt een 6-persoons havenlodge. Hier beleeft u een heerlijk rustige overnachting op het water, maar bent u niet ver verwijderd van de vele activiteiten die u kunt ondernemen in onze hoofdstad. Vanuit de E-harbour loopt u naar de metrohalte waar lijn 51, 53 of 54 rijden naar het stadscentrum. Vanuit jachthaven Tineke Bakker neemt u tramlijn 14 of 26 om het levendige centrum te bereiken.

Marina Parcs biedt een unieke overnachting aan in een kleine en gezellige jachthaven in Amsterdam. Geniet van het uitzicht over het water en de grote boten die langsvaren op het Amsterdam-Rijnkanaal. Een verblijf in de 4-persoons havenlodge vormt de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam Centrum. Waar u ook vandaan komt en hoe u ook reist, Jachthaven Tineke Bakker is altijd gemakkelijk te bereiken. De jachthaven ligt dicht bij de Amsterdamse ringweg A10. De directe tramverbindingen naar het stadscentrum (14 en 26) hebben haltes op ongeveer 15 minuten loopafstand.

De 4-persoons havenlodge ‘Rembrandt’ in jachthaven Tineke Bakker beschikt over een slaapkamer met een twee persoonsbed en de bank in de woonkamer biedt na het uitklappen plaats aan nog twee personen. De praktisch ingerichte badkamer beschikt over een douche en toilet, in de kleine maar volledig uitgeruste keuken kunt u een goede maaltijd koken. Wilt u liever buiten de deur uiteten gaan, dan vindt u in Amsterdam genoeg restaurants. Op de loungeset van het dakterras kunt u heerlijk genieten van het zonnetje en de voorbijvarende schepen. In de jachthaven treft u verder geen faciliteiten aan. Tegenover jachthaven Tineke Bakker bevindt zich Camping Zeeburg Amsterdam waar diverse activiteiten te ondernemen zijn. Parkeren kan aan de straat bij de jachthaven voor ongeveer € 15,- per dag.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Diemerzeedijk 4
Amsterdam 1095 KK Amsterdam Nederland
Routebeschrijving