Jachthaven Lelystad Deko Marina

Lijkt overnachten in een drijvend appartement u leuk om te doen? Ontdek dan de accommodaties in Jachthaven Lelystad – Deko Marina van Marina Parcs. Vanuit de jachthaven in Lelystad kunt u een vaartocht maken op het IJsselmeer of het Markermeer. Maar uiteraard is er op en om het water nog veel meer te beleven! Van kiten en suppen tot zeilen en zwemmen, watersportliefhebbers beleven een heerlijke watersportvakantie. Marina Parcs heeft in de jachthaven Lelystad Deko Marina een prachtige havenlodge voor 6 personen voor u klaar liggen. Op dit drijvende appartement geniet u van de deining van het water, het uitzicht en natuurlijk de dieren in en op het water. Trek het water op of ontdek het landschap in de Flevolandse polder!

Op korte afstand van de Jachthaven Deko Marina in Lelystad ligt de Outletstore Bataviastad (1,5 km). Geniet van een dagje shoppen in meer dan 150 winkels en een heerlijk hapje en drankje in de vele horecagelegenheden. In de haven kunt u gratis parkeren en het is slechts 5 minuten fietsen vanuit de Jachthaven Lelystad – Deko Marina naar de Outletstore Bataviastad. Het is ook zeker een aanrader om overdag op de fiets het polderlandschap te ontdekken. Om vervolgens ‘s avonds op het dakterras van de havenlodge met een glaasje wijn of kop koffie te genieten van de ondergaande zon.

Tijdens uw verblijf in de havenlodge van Marina Parcs kunt u gebruik maken van de faciliteiten in jachthaven Lelystad Deko Marina. U kunt hier een boot huren en na een mooie dagtocht op het IJsselmeer kunt u andere havengasten ontmoeten bij de BBQ-plaats in de jachthaven van Lelystad. Ook kunt u dineren bij Restaurant Jan Goos waar de kinderen tevens kunnen spelen in de speeltuin. Om het landschap te ontdekken kunt u fietsen huren in de jachthaven. Duik samen met de kinderen terug in de spannende VOC-tijd tijdens een bezoek aan Batavialand. Hier ligt tevens een replica van het schip Batavia, welke u van dichtbij kunt bewonderen. Ontdekt u alle scheepsgeheimen?

In de omgeving van Lelystad Deko Marina valt genoeg te beleven en te ontdekken! Voor u een aantal uitstapjes op een rij:
Outletstore Bataviastad
Batavialand
Natuurgebied de Oostvaardersplassen
Luchtvaart themapark Aviodrome
Attractiepark Walibi in Biddinghuizen
Het Dolfinarium in Harderwijk

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Parkhaven 3
Lelystad 8242 PE Lelystad Nederland
Routebeschrijving