Landgoed Ruwinkel

Midden in de natuur van het geografische hart van Nederland ligt het fraai onderhouden Landgoed Ruwinkel (voormalig Landal Klein Ruwinkel). Met 87 vrijstaande vakantiehuizen, 30 chalets en 3 landhuizen dé ideale uitvalsbasis voor fantastische wandelingen, fietstochten en leuke dagtrips in de Gelderse vallei. De Grebbelinie (rijksmonument sinds 2011), het nationaal park Utrechtse Heuvelrug en het nationaal park de Veluwe liggen in de directe omgeving.

Voor zowel cultuur- als natuurliefhebbers (of beide) is er in de nabije omgeving van het bungalowpark veel te beleven.

In het park vind je ook heel wat leuke faciliteiten om met de kinderen bezig te zijn:

Zwembad: Dagelijks kunt u gebruik maken van ons overzichtelijke en overdekte zwembad. Ook is hier een apart kinderbadje voor de allerkleinsten. In ons zwembad kunt u op dins- , donder- en vrijdag in de vroege ochtend meedoen aan aquafitness! Lekker sportief bezig zijn op gezellige muziek. Na deze goede start kunt u ontspannen met z’n allen een kop koffie drinken in de brasserie, dit zit bij de prijs in. Voor ontspanning kunt u terecht in onze sauna of stoombad, deze kunt u ook afhuren.

Tennisbaan: Lekker in de openlucht tennissen op de all-weather-tennisbaan. U kunt zelf uw rackets en tennisballen meenemen, maar deze zijn ook op het park te huur! De tennisbaan is per heel uur te huur.

Midgetgolf: Wie speelt het klaar om een hole-in-one te slaan? Op onze in 2015 volledig gerenoveerde 18 holes boeren minigolf kunt u naar hartenlust een balletje slaan! Wie wordt de winnaar? Op de receptie koopt u uw toegansbewijs.

Tafeltennisbaan: Voor de liefhebbers is er een outdoor tafeltennistafel aanwezig, waar gebruik van gemaakt kan worden.

Speeltuin: Op het park kunnen de kinderen zich goed vermaken in onze speeltuin, hier zijn diverse speeltoestellen te vinden.

Dierenweide: In onze kleine dierenweide kunt u kennis maken met onze geitjes, biggetjes, schaapje, kippen, hoentjes en kalkoenen. Bij de weide staat een speciaal dierenvoederapparaat voor een gebalanceerd dieet voor onze harige en gevederde boerderijvrienden.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ruwinkelseweg 11
Scherpenzeel 3925 MC Scherpenzeel Nederland
Routebeschrijving