LEGOLAND® Discovery Centre Oberhausen

Mis het ultieme familieplezier uitje niet: Oberhausen’s meest opwindende attractie LEGOLAND® Discovery Centre heeft 288 vierkante meters om te spelen en genieten, bouwen en begrijpen, ontdekken en realiseren. Beleef een opwindende reis door de kleurrijke wereld van LEGO® stenen waar fantasie en creativiteit geen grenzen kent. Voor twee of drie uur neemt de wereld van LEGOLAND Discovery Centre kleine ontdekkers mee op een kleurrijke reis vol met actie: In het MINILAND kun je alles zien van de Ruhr regio.

In LEGOLAND Discovery Centre vindt je verschillende attracties. In de 4D-Bioscoop worden de zintuigen geprikkeld met opwindende verrassingen en fascinerende special effects. In de LEGO fabriek kan iedereen zijn eigen LEGO steen zelf maken en mee naar huis nemen als een souvenir. Speel met LEGO vrienden of maak een rit in de “Kingdom Quest” of laat zien wat je kunt in het nieuwe LEGO Ninjago Laser Training Camp. Of maak deel uit van het leger van de koning en red de prinses met gebruik van een laser pistool. In de carousel “Magic Bikes” maken grote en kleine tovenaars een rit door de lucht alsof het echte magie is.

Star Wars Miniland Area
Deze walk-through tentoonstelling biedt een intergalactische ervaring in de wereld van Star Wars : Episode I – The Phantom Menace. Als bezoeker van LEGOLAND Discovery Center Oberhausen wordt je meegenomen van de prachtige glooiende heuvels van Naboo, met zijn oude koepels en watervallen, naar het verraderlijke terrein van de woestijnplaneet Tatooine. Een interactieve ervaring voor zelfs de jongste bezoekers, zij kunnen namelijk deelnemen aan een spannende Podrace met de jonge Anakin Skywalker en de meehelpen met het verslaan van het kwade Droid Army in het spel ‘Droid Destruction’.

Alleen met kinderen toegang
Het doel van LEGOLAND Discovery Centre is het faciliteren van een veilige en leuke attractie waar families met kinderen samen van kunnen genieten. Volwassenen die niet in het gezelschap van kinderen onder de 16 deze attractie willen bezoeken, wordt de toegang geweigerd. Omdat zij de interesse in hun producten door alle leeftijden waarderen, worden speciaal voor de volwassen LEGO fans, geregeld speciale evenementen georganiseerd welke zij kunnen bezoeken.

Op loopafstand van CentrO Oberhausen
LEGOLAND Discovery Centre bevindt zich op loopafstand van Centro in Oberhausen. Centro is met meer dan 220 winkels een van de grootste winkel- en vrijetijdscentra van Duitsland. Een bezoek aan LEGOLAND Discovery Centre is uitstekend te combineren wanneer je naar CentrO gaat. Zowel CentrO als Legoland Discovery Centre zijn uitstekend te bereiken met openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CentrO-Promenade 10
Oberhausen 46047 Oberhausen Duitsland
Routebeschrijving
Bekijk de openingsuren op de websites van het uitje