Movie Park Germany

Er ligt ook een klein stukje Hollywood in Duitsland. Net over de Nederlandse grens bij Arnhem, vlakbij de stad Bottrop, ligt Movie Park Germany. Een dagje in het park geeft je het gevoel dat je de hoofdrol speelt in een film. Alle attracties en shows hebben film en televisie als thema.

Attracties voor de hele familie
Movie Park Germany is in de loop der jaren uitgegroeid tot een compleet familiepark met een ruim aanbod voor iedereen in het gezin. Natuurlijk zijn er spannende attracties voor de durfals, zoals loopingachtbaan MP Express en houten rollercoaster Bandit. In de overdekte achtbaan Van Helsing’s Factory ga je op jacht naar monsters en vampieren. Ook heel gewaagd is The High Fall, een 60 meter hoge vrijevaltoren waarin je met 90 kilometer per uur omlaag stort.

Nickland is een groot, kleurrijk themagebied speciaal voor kinderen. Ze vinden er alle bekende sterren van televisiezender Nickelodeon, zoals Spongebob Squarepants, Dora, Jimmy Neutron en de Teenage Mutant Ninja Turtles. Andere sterren van het witte doek zijn Manny, Sid, Diego en Scrat uit Ice Age. Zij hebben in het park hun eigen darkride en een 4D-film. Op de pier van Santa Monica kun je rustig van het uitzicht genieten in het reuzenrad of metershoge golven bedwingen in Crazy Surfer.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Warner-Allee 1
Bottrop 46244 Bottrop Duitsland
Routebeschrijving
Bekijk de openingsuren op de websites van het uitje