Park Scorleduyn

Bedwing de hoogste en breedste duinen van Nederland in de achtertuin van Park Scorleduyn. Vanaf het park heeft u uitzicht over bos en heide en binnen een kwartier fietsen staat u op het strand. In de duinen, op het strand of in het bos kunt u soms tijdenlang wandelen zonder iemand tegen te komen. Terug op het park ontspant u in de ruim opgezette luxe buitenhuizen. Hier bent u er dus even helemaal tussenuit.

Vanaf het park bent u zo in het pittoreske Schoorl. Geniet er van de leuke winkeltjes, gezellige terrasjes en goede restaurants. Maar huur ook eens een fiets en rij langs de kunstenaars- en vissersdorpjes Bergen, Groet en Egmond.

In de zomermaanden zijn er in Schoorl en Bergen diverse markten en festiviteiten, zoals het zeil-, surf- en strandevenement Hargen Sail. De kinderen beleven avonturen tijdens het schatgraven en ontdekken de geheimen van de natuur op het dierenvriendjespad tijdens het helpen van de boswachter of het dauwtrappen. Combineer rust en natuur met strand en gezelligheid.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oorsprongweg 8
Schoorl 1871 HA Schoorl Nederland
Routebeschrijving