Phantasialand

In Phantasialand in Brühl, vlakbij Keulen, beleeft de hele familie attractiepret en phantastische shows van wereldklasse. Het attractiepark is prachtig en tot in detail gethematiseerd en biedt met de vele bijzondere attracties en spectaculaire shows het perfecte familie-uitje.

In de zes themawerelden Fantasy, Alt Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows. Van loopings en 60 meter hoge vrije vallen voor de moedigsten, tot grappige ballonartiesten en (gratis!) schminken voor de allerkleinsten: in Phantasialand beleeft jong en oud samen een perfecte dag! Ontdek Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld en scheer door Afrika in de bekroonde achtbaan Black Mamba. Ga met de hele familie op muizenjacht in 3D-attractie Maus au Chocolat of ga op reis in de op hol geslagen mijntrein Colorado Adventure. De allerkleinsten kunnen hun fantasie de vrije loop laten in de vele kinderattracties in het wondermooie Wuze Town.

Al dat avontuur maakt hongerig en voor elke smaak is een uitgebreide selectie aan restaurants en snackpoints aanwezig in Phantasialand. Van een oerhollandse frikandel speciaal tot een een broodje gyros. Of wat denk je van een heerlijke verse pasta in restaurant Unter den Linden of diverse tapasgerechten in restaurant Cocorico?

Phantasialand groeit
In Phantasialand wordt druk gebouwd! Het attractiepark pakt groots uit met het volledig nieuwe themagebied Klugheim. Door dit mysterieuze rotslandschap raast Taron; de snelste multi-lanceer-achtbaan van Europa. Deze spannende achtbaan verrast zelfs de dapperste achtbaanfan met twee megasnelle lanceringen en vliegensvlug bochtenwerk. De tweede nieuwe achtbaan in Phantasialand heet Raik en is de grootste familie-boomerang-achtbaan in zijn soort! Raik scheert tussen Taron en het machtige rotslandschap van Klugheim door: eerst vooruit en daarna nog eens achteruit. Een spektakel voor jong en oud.

Extra lang geopend
Voor wie geen genoeg kan krijgen van een dagje Phantasialand is er goed nieuws! Het park is van 2 juli t/m 28 augustus tot maar liefst 20:00 uur geopend. Zo haal je het maximale uit je perfecte dag uit in Phantasialand.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Berggeiststraße 31
Brühl 50321 Brühl Duitsland
Routebeschrijving
Bekijk de openingsuren op de websites van het uitje