RCN de Flaasbloem

Of het nu gaat om lekker eten en drinken in ons sfeervolle restaurant, om het comfort tijdens uw verblijf, om de leuke speelmogelijkheden voor de kleintjes, of om de recreatie- en sportfaciliteiten voor iedereen: u zult het allemaal uitstekend verzorgd vinden.

Als u veel wilt zien en doen tijdens uw vakantie, is RCN de Flaasbloem een gunstige basis voor allerlei uitstapjes. Niet alleen Brabantse steden en attracties zijn dichtbij, maar ook Belgische steden als Antwerpen en attracties als Bobbejaanland zijn vlot bereikbaar. Prachtige natuurgebieden vindt u in alle richtingen, van bossen en zandverstuivingen tot de Brabantse Biesbosch.

Kamperen
Volop ruimte! U kunt kiezen uit een kampeerplaats, een voor- en/ of naseizoenplaats of een seizoenplaats. Of kies voor De Wildenberg, hier kampeert u met uw tent op bijzonder mooi natuurterrein! De Wildenberg is een ongerept stuk schitterende natuur van 10 hectare binnen RCN de Flaasbloem. Het gehele seizoen is dit het exclusieve domein van tentkampeerders. Op De Wildenberg bent u helemaal vrij om de tent op te zetten waar u wilt, in een prachtig stuk ongerepte natuur. Of ervaar het echte glamping en huur één van de ingerichte tenten of een Finse lodge. Puur genieten midden in de natuur.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Flaasdijk 1
Chaam 4861 RC Chaam Nederland
Routebeschrijving