RCN de Potten

Op ons park bent u nooit ver van het water. En overal proeft u de gezellige en levendige sfeer van een echt watersportcentrum. Dankzij de uitgebreide faciliteiten kunt u hier altijd een prima vakantie beleven, ook als u zelf geen actieve watersporter bent.

Nergens anders in Nederland ervaart u zo’n wijdsheid in het landschap als in Friesland. Grote delen van de provincie hebben nog hun oorspronkelijke landelijke karakter behouden, een groen landschap doorsneden door vaarten en meren. Ideaal om varend, fietsend of rustig rondtoerend met de auto te ontdekken. Onderweg komt u fraaie dorpen, stadjes en steden tegen, vaak met historische bezienswaardigheden.

Kamperen
Kamperen op RCN de Potten is een bijzondere belevenis, want ons vakantiepark heeft twee “kampeer-havens”. Kampeerterreinen die beide aan het water liggen: de ene aan de Grote Potten en de andere aan het Sneekermeer.

Bungalows en chalets
Wanneer u lekker comfortabel in een bungalow of chalet verblijft op RCN de Potten, geniet u meestal van uitzicht op het meer. Aan de kant van de Grote Potten en de jachthaven staan onze chalets bijna allemaal direct aan het water. En het mooie is, dat u een botenligplaats pal voor uw deur of in de buurt van uw bungalow of chalet kunt huren.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Potten 2-38
Offingawier 8626 GD Offingawier Nederland
Routebeschrijving