RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg is een veelzijdig vakantiepark, aangelegd op een omvangrijk natuurterrein naast het Drents-Friese Wold. Als gast hebt u er een groot aantal faciliteiten bij de hand om uw verblijf zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Verveling krijgt bij ons geen kans!

RCN de Roggeberg ligt mooi centraal in het noorden van het land. Niet alleen de grote attracties, interessante bezienswaardigheden, verschillende natuurgebieden en gezellige steden van Drenthe zijn vlot bereikbaar, maar ook die van Friesland en Groningen.

Kamperen
Op welke van de 36 verschillende kampeervelden u ook gaat staan, u krijgt altijd een riante plek van minstens 100 m². Alle velden zijn rijkelijk omzoomd door bomen en struiken. Op een groot aantal velden hebben de plaatsen niet alleen elektra, maar ook een aansluiting op de centrale TV-antenne.

Bungalows, chalets en stacaravans
U heeft ruime keus uit verschillende typen bungalows en chalets met royale ruimte voor 4 tot 8 personen. U kunt ook een compleet ingerichte stacaravan huren die geschikt is voor 6 personen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Roggeberg 1
Appelscha 8426 GK Appelscha Nederland
Routebeschrijving