RCN de Schotsman

RCN de Schotsman ligt in het hart van Zeeland, op het voormalige eiland Noord-Beveland. Verschillende dammen en bruggen maken de andere schiereilanden van Zeeland vlot bereikbaar, over schitterende toeristische routes. Landelijke dorpjes, bruisende badplaatsen, historisch erfgoed, grote gezinsattracties, prachtige natuurgebieden en brede stranden maken uw vakantie hier enorm gevarieerd.

RCN de Schotsman is een eldorado voor watersporters. Niet alleen voor fervente zeilers en surfers, maar voor iedereen die van recreatie op het water houdt. We verhuren zowat alles waarmee je het water op kunt. Op het droge valt er eveneens veel te genieten van de mooie faciliteiten op het park en de natuur in de omgeving.

Bungalows, luxe chalets, appartementen en stacaravans
De 6- en 8-persoons bungalows op RCN de Schotsman zijn in kleine rijtjes geschakeld en staan op mooie plaatsen centraal op het park. Twee typen zijn uitgerust met een sauna. Of kiest u liever een luxe chalet met een vaatwasser en een authentieke pizza-oven op de houten veranda? Dan kijkt u ook uit over het meer! Nog dichter bij het water staan onze luxe 4-persoons appartementen met balkon of terras. Tenslotte kunt u als huuraccommodatie ook een 4-persoons stacaravan kiezen.

Kamperen
Voor een schitterend gelegen watersport- en strandcamping heeft RCN de Schotsman opmerkelijk ruime kampeer-plaatsen. Ruimte genoeg voor de kinderen om te spelen en om zelf lekker in het Zeeuwse zonnetje te zitten.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schotsmanweg 1
Kamperland 4493 CX Kamperland Nederland
Routebeschrijving