RCN Domaine de la Noguière

Kamperen aan de Côte d’Azur, zuiden van de Provence in een bosrijkgebied op camping RCN Domaine de la Noguière. Genieten op deze camping met vele faciliteiten, dichtbij Fréjus, Saint Tropez en het strand. Kortom een buitengewoon aantrekkelijke vakantiebestemming.

In een uitzonderlijk mooie omgeving ligt Domaine de la Noguière. Een fantastische camping met een aangenaam warm Middelandsezeeklimaat. De temperaturen en de zon zijn ook in het voor- en/of naseizoen zo prettig dat u het zomergevoel zelfs hiermee kunt verlengen. Natuurlijk valt hier van alles te doen en wordt er voor jong en oud genoeg georganiseerd om de gasten een topvakantie te bezorgen.

Een groot zwembad om heerlijk baantjes te trekken en de glijbanen voor volop waterplezier, zorgen voor voldoende verkoeling tijdens het verblijf. Natuurlijk kunt u voor een goede maaltijd terecht in het restaurant of op het terras. Het afhalen van snacks of een complete maaltijd is hier ook mogelijk. Op de Jeux-de-boules baan ervaart u de ultieme Franse beleving.

Een hengeltje uitwerpen kunt u op het meertje op de camping zelf. Het recreatiebos is voor een korte wandeling ideaal en extra spannend. De kinderen kunnen hier hun energie kwijt. Natuurlijk staan er voor hen volop speeltoestellen op deze camping verspreid.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Route de Fréjus 1617
Le Muy 83490 Le Muy Frankrijk
Routebeschrijving