RCN het Grote Bos

RCN het Grote Bos zal u verrassen met de vele leuke faciliteiten voor recreatie en sportieve activiteiten. Kinderen zullen zich bij ons geen moment vervelen, ze komen eerder tijd tekort. Ook voor jongeren en volwassen gasten valt er veel te doen, alles tegen het prachtige natuurlijke decor van een voormalig landgoed.

De centrale ligging van RCN het Grote Bos is ideaal voor een actieve vakantie vol afwisselende uitstapjes. Grote steden als Utrecht en Amersfoort met hun gezellige centra en vele bezienswaardigheden zijn vlot bereikbaar, evenals een reeks leuke attracties voor het hele gezin. De Utrechtse Heuvelrug is een aaneenschakeling van bosrijke natuurgebieden.

Kamperen
Van gezellige grote velden tot rustige bosplaatsen, van speciale plaatsen voor fietskampeerders tot comfortplaatsen met eigen wateraansluiting en waterafvoer. Wat u ook kiest, uw kampeerplaats is altijd wel 100 m² groot. Alle plaatsen hebben elektra (10 amp) en de meeste zijn aangesloten op de centrale TV-antenne.

Bungalows en stacaravans
RCN het Grote Bos biedt u niet alleen veel keus in typen bungalows voor een verblijf ‘op maat’  van twee tot acht personen maar ook verschillende keuzemogelijkheden voor extra comfort en wellness. Zo kunt u genieten van een infraroodsauna in de sfeervolle Finse bungalow of van een stortdouche en pizzaoven in bungalowtype GB6S. In vrijwel alle typen bungalows hebt u het gemak van een afwasmachine.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hydeparklaan 24
Doorn 3941 ZK Doorn Nederland
Routebeschrijving