RCN La Ferme du Latois

Camping La Ferme du Latois is gelegen in de Vendée, de streek die bekend staat om haar vele zonuren. De niet al te grote RCN camping is voorzien van alle luxe en faciliteiten die je kunt verwachten bij een grote camping. De camping is gelegen op korte afstand van het strand en kort bij grotere plaatsen/bezienswaardigheden.

Hoewel de camping is ingericht als een oase van rust en ruimte, hoeft u of uw kinderen zich geen moment te vervelen. Onze accommodaties staan op zeer ruime plaatsen. Hierdoor heeft u een gevoel van vrijheid. Ondanks de ruime opzet zijn de faciliteiten toch binnen handbereik.

Centraal op de camping staat de uit 1880 geheel gerenoveerde boerderij. Deze boerderij is zowel de receptie, winkel, bar/restaurant als animatie locatie. Achter de boerderij bevindt zich een prachtig zwembad met diverse glijbanen en ligweide. De camping kenmerkt zich om haar twee grote meren waar de plaatsen als het ware omheen gevormd zijn. Deze twee meren zijn afgesloten voor de hele kleine kinderen, maar wel te betreden om bijvoorbeeld eens een hengeltje uit te gooien.

Mocht dit nog niet voor genoeg vertier zorgen, dan zijn er nog diverse speeltuintjes en voor de sportievelingen is er een enorm speelveld. Daarbij verzorgt het animatieteam de animatie voor jong en oud tussen april en september.

De camping heeft Nederlandssprekend personeel en tevens zijn de beheerders Nederlandssprekend en bekend met de camping en omgeving.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Le Latoi, 85220 Coëx, Frankrijk
Coëx 85220 Coëx Frankrijk
Routebeschrijving