RCN Toppershoedje

U hoeft maar één duinenrij over te steken en u staat op het breedste en schoonste strand van Nederland. Bovendien ook één van de rustigste stranden, ook al is Ouddorp een geliefde badplaats. Voor een ontspannende strandvakantie zit u dus perfect op RCN Toppershoedje. Ook als het om voorzieningen op het park zelf gaat.

Als voormalig eiland “ tegenwoordig schiereiland “ heeft Goeree-Overflakkee veel van haar landelijke charme behouden. Dat ontdekt u op uw (fiets)tochten door de weidse polders, bloemenvelden en akkerlanden, langs fraaie boerderijen en sfeervolle dorpen. Rijd de Brouwersdam over en u bent in Zeeland met zijn vele toeristische attracties.

Kamperen
Kamperen op een steenworp van een geweldig Noordzeestrand en toch een riante plek van minstens 100 m² voor uzelf en uw gezin? Dat vindt u alleen op RCN Toppershoedje. Als badplaatscamping zijn wij ongekend gul met ruimte voor onze gasten. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra.

Bungalows
Kiest u het gemak en comfort van een huuraccommodatie, dan biedt RCN Toppershoedje veel verschillende mogelijkheden. De bungalows staan op ruime afstand van elkaar in de voormalige boomgaard, omgeven door fruitbomen en met een moestuin in het midden.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Strandweg 2
Ouddorp 3253 LR Ouddorp Nederland
Routebeschrijving