RCN Zeewolde

Bij het water, in het water, op het water… RCN Zeewolde laat u op veel manieren genieten van de unieke ligging aan het Veluwerandmeer. Ons eigen strand is een fijne plek voor het hele gezin. In een afgezet deel kunnen de kleintjes veilig ploeteren en vanaf een ander deel kunt u met uw surfplank het water op.

Het ˜Nieuwe Land” heeft op het gebied van natuur, toeristische attracties en cultuur meer te bieden dan menigeen denkt. Het Horsterwold en de Oostvaardersplassen zijn unieke natuurgebieden. In Lelystad en Biddinghuizen vindt u gezinsattracties van nationale allure. En dan is er natuurlijk ook de Veluwe aan de overkant van het meer, vlot bereikbaar via Harderwijk of met het fietsveer van Zeewolde naar Strand Horst.

Kamperen
Aan de rand van het Veluwemeer of bij de bosrand, op een gezellig groot veld of op een knus beschut veldje. U kunt overal rekenen op een ruime kampeerplaats. Als watersporter kiest u natuurlijk een plaats naast de jachthaven en het surfstrand. Alle buitendijkse plaatsen zijn comfortplaatsen.

Bungalows, chalets en safaritenten
De bungalows op RCN Zeewolde zijn in kleine rijtjes geschakeld en staan op mooie plaatsen in de nabijheid van de centrale voorzieningen, de jachthaven en het strand van het Veluwemeer. U hebt keus uit vier verschillende typen bungalows met royale ruimte voor 2 (+2) tot 6 personen. U kunt ook een luxe vrijstaand chalet huren dat geschikt is voor 6 personen en voorzien is van o.a. een vaatwasser. Geniet van uw bungalowvakantie in Flevoland!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dasselaarweg 1
Zeewolde 3896 LT Zeewolde Nederland
Routebeschrijving