Roompot Strandpark Duynhille

Pal achter de duinen van het Zuid-Hollandse Ouddorp aan Zee, op de kop van Goeree, verrijst het splinternieuwe Roompot Strandpark Duynhille. Een uniek park op een toplocatie en op loopafstand van het uitgestrekte Noordzeestrand.

De badplaats Ouddorp is met zijn waterrijke omgeving, eindeloze kuststreek en vele nabijgelegen bezienswaardigheden de ideale vakantiebestemming. Zowel watersporters, zonaanbidders, natuurliefhebbers als kunst- en cultuursnuivers komen hier uitgebreid aan hun trekken. De stranden van Ouddorp aan Zee hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

Met zijn levendige dorpskern, boordevol gezellige boetiekjes, smaakvolle restaurants en zonovergoten terrassen is Ouddorp een authentieke badplaats waar het vakantiegevoel hoogtij viert. Maar ook de rust en de ruimte zijn er niet ver te zoeken. Geniet van een heerlijke vakantie in een van de splinternieuwe duinvilla’s en ervaar zelf wat deze mooie plek allemaal te bieden heeft.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oud Nieuwlandseweg 11B
Ouddorp 3253 LL Ouddorp Nederland
Routebeschrijving