Sallandshoeve

In een schitterende omgeving, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, tussen Holten en Raalte treft u dit knusse vakantiepark aan. Hier kunt u genieten van de natuur en culinair genieten in een sfeervolle entourage. Er zijn in- en outdoor faciliteiten, die u ontspanning bieden onder alle weersomstandigheden. Voor kinderen worden er in de schoolvakanties allerlei activiteiten georganiseerd. Het park biedt royale vrijstaande bungalows voor 4 of 6 personen.

Door de ligging van het park tussen bossen en heidevelden en dichtbij bekende bezienswaardigheden, attractieparken en gezellige oude steden, zal werkelijk iedereen hier genieten van een heerlijke vakantie.

Vakantiepark Sallandshoeve ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. In de uitgestrekte bossen en heidevelden kunt u uren vertoeven, wandelend en fietsend. De Sallandse Heuvelrug, de Holterberg en de directe omgeving geven alle gelegenheid om te genieten van de natuur. Veel zandwegen en paden zijn vrij van autoverkeer. Speciale ANWB-routes brengen u op de mooiste plekjes met schitterende uitzichtpunten.

Breng eens een bezoek aan Deventer, Zwolle of Zutphen als u houdt van gezellige oude steden. In deze Hanzesteden treft u historische gebouwen, musea, gezellige markten en terrasjes aan. Ook de oude Duitse studentenstad Munster is op dagtochtafstand bereikbaar.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Holterweg 85
Nieuw Heeten 8112 AE Nieuw Heeten Nederland
Routebeschrijving