Vakantiehuis Outside

Vakantiehuis Outside is gelegen op de top van de Rodeberg in Heuvelland. Vanuit het gezellig ingerichte vakantiehuis heb je een schitterend vergezicht over de dorpjes Loker, Dranouter tot in Frankrijk. Bedrijven houden hier hun cursussen en (outdoor) trainingen, terwijl families en vrienden de weekends en vakanties komen genieten van de vriendelijke sfeer en de mooie natuur.

De talrijke wandelpaden nodigen u uit tot prachtige wandelingen. Daarnaast zijn er uitstekend bewegwijzerde mountainbikeroutes om een schitterende mountainbiketocht te maken.

Dit voormalig hotel*** heeft niets prijsgegeven van zijn hoge standing en klasse: een gezellig restaurant, mooie slaapkamers met complete badkamers, een zéér goed uitgeruste keuken met kookfornuis, industriële dampkap, combisteamer en oven, vaatwasmachine, frigo en diepvriezer, elektrische friteuse, koffiemachine, alle borden en bestek. Verder staat er een vergaderzaal ter uwer beschikking.

Een gezellige bar is veelal het centraal verzamelpunt na een schitterende wandeltocht, een spannend ritje met de mountainbike of een actieve outdooractiviteit .

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rodebergstraat 41
Heuvelland 8954 Heuvelland België
Routebeschrijving