Vakantiepark De Groene Heuvels

Middenin het gebied van het Land van Maas en Waal, op circa 15 kilometer van Nijmegen kan jong en oud zich uitstekend vermaken op Vakantiepark de Groene Heuvels. Met het complete centrumgebouw en het recreatiemeer biedt het park veel zwemplezier en kunnen zelfs vissers en duikers er terecht voor een heerlijke vakantie aan het water. Het park zelf straalt veel rust en ruimte uit, maar biedt genoeg faciliteiten voor een heerlijke vakantie!

Op woensdag en in de weekenden is er een animatieteam speciaal voor onze kleine parkgasten. Het programma is aangepast aan de bezettingsgraad. In vakantieperiodes is er op meerdere dagen een animatieprogramma. Ekkie Eekhoorn is op het park te vinden om nieuwe vakantievriendjes te maken. Kinderen kunnen samen met Ekkie spelletjes doen, knutselen, dansen en nog veel meer!Het middelpunt van het park is zeker het complete centrumgebouw waar jong en oud zich uitstekend vermaken. Op het park is bovendien een indoorspeeltuin en paintballboerderij voor nog meer sensatie!

De openingstijden van de horeca, parkwinkel en de bowling variëren en zijn buiten het hoogseizoen beperkt geopend. Het zwembad is elke dag open!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Groene Heuvels 3
Ewijk 6644 KX Ewijk Nederland
Routebeschrijving