Vakantiepark Duinrell

Heerlijk met familie of vrienden overnachten op Vakantiepark Duinrell. Recreatielandgoed Duinrell ligt in Zuid-Holland midden in de natuur, op korte afstand van de zee, in het hart van de Randstad en dichtbij Scheveningen.

Geniet van welverdiende ontspanning op het vakantiepark. Uniek aan het park is dat u een attractiepark binnen handbereik heeft en in de verte klinkt het gespetter van het Tikibad.

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, de Duinrellse bungalows, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad op één terrein, het landgoed Duinrell. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties.

Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Duingalows
Op Duinrell staan 400 Duingalows. Er zijn verschillende typen Duingalows en ze verschillen in de mate van comfort, de prijs en het maximum aantal personen. In het zomerseizoen (apr.-okt.) is onbeperkt toegang tot het attractiepark en per dag twee uur toegang tot het Tikibad tussen 10.00 en 14.00 uur inbegrepen. Van november tot april is het attractiepark gesloten en krijg je onbeperkt toegang tot het tropische Tikibad.

Camping
Op Duinrell is er voor iedere kampeerder een geschikte kampeerplaats met de gewenste faciliteiten. Van afgelegen in het bos en duin tot gezellig in de drukte aan de rand van het attractiepark. In het zomerseizoen (apr.-okt.) is onbeperkt toegang tot het attractiepark inbegrepen en voor het Tikibad geldt een reductieprijs van € 4,00 p.p. voor twee uur. Van november tot april is het attractiepark gesloten en krijgen gasten onbeperkt toegang tot het tropische Tikibad tijdens het vakantieverblijf. Het aanbod is breed en er zijn veel redenen om een vakantie te boeken op Duinrell:

• Vakantiepark en attractiepark ineen;
• Geen dagje uit meer nodig als je op Duinrell overnacht;
• Tropisch Tikibad (dagelijks open);
• Onbeperkt toegang tot het attractiepark (apr.-okt.);
• Ligging middenin de Randstad;
• Uitgestrekt wandelgebied in bos en duinen;
• Strand Wassenaarse slag vlakbij (4 km);
• Camping of Duingalows;
• Horeca in handen van La Place van V&D;
• Mooie fietsroutes;
• Gemoedelijke dorpskern van Wassenaar op loopafstand;
• Cultuur en shoppen in Den Haag, Leiden, Amsterdam, Delft.

E-tickets voor het attractiepark
Een dagje uit naar Attractiepark Duinrell is een spetterend dagje uit voor het hele gezin. Vertrouwd en snel bestellen en je hoeft niet meer in de rij bij de kassa. Je kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole. Er zijn ook combi-tickets voor het attractiepark èn Tikibad te koop. In de avond is het Tikibad ook open voor bezoek; het attractiepark is dan gesloten.

 

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Duinrell 1
Wassenaar 2242 JP Wassenaar Nederland
Routebeschrijving