Vakantiepark Hellendoorn

Dit veelzijdige park is gelegen aan de rand van het Hellendoornse centrum en aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. In deze natuurlijke omgeving bent u op de juiste plaats voor het maken van wandel- en fietstochten. Het welbekende Pieterpad, met de mooiste etappe Holten – Ommen, loopt vrijwel langs het park.

Het park, dat direct grenst aan een zeer uitgestrekt bosgebied, beschikt over vrijstaande 6-persoons bungalows, die comfortabel zijn ingericht. Er zijn diverse faciliteiten aanwezig, die ervoor zorgen dat het park geschikt is voor een bezoek in ieder jaargetijde. Het kleinschalige, gezellige park is een aanrader voor jonge gezinnen en senioren. U bent uit en thuis in ieder jaargetijde bij Vakantiepark Hellendoorn!

Proef de Sallandse gemoedelijkheden en Twentse gastvrijheid. Diverse auto- en fietsroutes leiden u door een groots natuurgebied en langs lieflijke dorpjes. Bij de Nijverdalseberg, de Noetselerberg, de Holterberg en de Sprengenberg zijn (gemarkeerde) wandel- en fietsroutes uitgezet.

Ook vindt u hier de langste ATB-route van Nederland. Deze tocht brengt u langs prachtige vergezichten over uitgestrekte heidevelden. Tevens kunt u kanoen op rivier de Regge en uw hengel uitslaan in de nabij gelegen wateren. Een bezoek aan avonturenpark Hellendoorn mag ook eigenlijk niet overgeslagen worden!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sanatoriumlaan 6
Hellendoorn 7447 PK Hellendoorn Nederland
Routebeschrijving