Villapark Panjevaart

Heerlijk genieten van het Bourgondische leven in Brabant is gegarandeerd tijdens uw verblijf op Villapark Panjevaart. Het grootste wandelroutenetwerk verbindt in Brabant de mooiste natuurgebieden, bezienswaardigheden en landschappen en ook fietsliefhebbers hebben een netwerk van fietsknooppunten ter beschikking. Cultuur, historie en Brabantse gezelligheid vindt u zeker in de steden Breda en Bergen op Zoom. Direct naast Panjevaart vindt u waterspeelpark Splesj met vele faciliteiten, zodat jong en oud zich geen moment hoeft te vervelen!

Wanneer u in de types Kindvriendelijk met sauna, Wellness (m.u.v. Wellness met buitenspa) of Comfort Sauna verblijft krijgt u onbeperkt toegang tot het aangrenzende Waterspeelpark Splesj en het zwembad. Andere bezoekers van Panjevaart zijn voor ongeveer € 15,00 p.p.p.d. ook meer dan welkom om gebruik te maken van de vele faciliteiten, zoals het zwembad of restaurant De Archipel, waar u een prachtig uitzicht heeft over de vis- en roeivijver.

Waterspeelpark Splesj is geopend van eind april tot eind augustus, de buitenspeeltuin en restaurant De Archipel zijn gesloten van oktober tot en met maart en beperkt geopend in het voor- en naseizoen.

Een aantal van de faciliteiten die bij het park genoemd worden, liggen op Waterspeelpark Splesj. Het waterpark ligt echter op loopafstand. Tegen betaling kunt ook een bezoekje brengen aan Binnenspeeltuin Bosbad Hoeven. Deze is op warme dagen gesloten. Informeer bij de receptie naar de openingstijden.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Haspelstraat 30
Hoeven 4741 SH Hoeven Nederland
Routebeschrijving