Villapark Schildmeer

Villapark Schildmeer is een kleinschalig park gelegen aan de oevers van het grote Schildmeer. Naast het park ligt één van de mooiste golfbanen van Noord-Nederland: Duurswold, waar u zeker een balletje kunt slaan.

Dankzij de ligging van het park liggen diverse attracties, die zeker een bezoekje waard zijn, binnen handbereik. Wat dacht u van de beroemde hangende keukens in Appingedam, of waant u zich terug in de tijd in het vestingstadje Bourtange?

Groningen altijd al willen verkennen vanuit uw eigen sloep? Dat kan op Villapark Schildmeer! Het kleinschalige park direct gelegen aan de oevers van het grote Schildmeer en vanaf daar heeft u toegang tot 600 kilometer bevaarbaar water in de omgeving.

De mooie omgeving met onder meer borgen, kerken en musea vormt een prachtig gebied voor zowel wandel- als fietstochten. Dankzij centrale ligging in de provincie Groningen, zijn diverse toeristische attracties binnen handbereik. Voor een heerlijke vakantie gecombineerd met rust en water, bent u op Villapark Schildmeer op de juiste plaats!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Roegeweg 1
Steendam 9629 PA Steendam Nederland
Routebeschrijving