Beleef een warm verblijf op Beerze Bulten met kerst en nieuw

In december worden de dagen korter en verschijnen de kerstbomen weer in de gezellig versierde huiskamers. Bij Beerze Bulten wordt de kerstvakantie dit jaar weer heel bijzonder! Logeer in een luxe en sfeervolle accommodatie, geniet van de prachtige natuur om u heen en ontmoet de Kerstman in het Giga Konijnenhol. Ho ho ho! Laat de kerstvakantie maar komen!

In de kerstvakantie is het gehele park in kerstsfeer. De vele versierde en verlichte kerstbomen maken van Beerze een prachtig plaatje. Het recreatieprogramma staat vol met giga gave winteractiviteiten zoals winterknutsels tijdens de knutselochtenden, sportactiviteiten om uw lichaam warm te houden en de mooiste wandeltochten door de witte bossen van Beerze. Maar ook de kerstman zal meerdere keren een bezoekje brengen aan het Giga Konijnenhol om samen met Bultje het konijn een fantastische show neer te zetten!

Kerstbrunch en Kerstbuffet!
Op Tweede Kerstdag kunt u van een heerlijke kerstbrunch en kerstbuffet genieten in onze Brasserie de Hagehorst! De dag is gevuld met heerlijk eten, live entertainment en natuurlijk een gezellige kerstsfeer. Meer informatie hierover volgt nog!

Een warm verblijf op Beerze Bulten
Zodra u de oprit van Beerze Bulten oprijdt komt u meteen al in de kerststemming dankzij de gezellige kerstverlichting en versieringen. Na het inchecken gaat u de (hopelijk) witte, sprookjesachtige bossen van Beerze in om zo naar uw accommodatie te gaan… Uw kerstvakantie kan beginnen!

Interesse in deze gezellige winterse warmte? Klik hieronder en bekijk de mogelijkheden! Verblijven zijn al mogelijk vanaf €180!

Zoeken