BubbleBum maakt reizen nog leuker

BubbleBum maakt 3 leuke spullen die zorgen voor meer fun én veiligheid onderweg. Momenteel hebben ze 3 leuke producten in hun gamma: De BubbleBum Booster Seat, De BubbleBum Sneck en de De BubbleBum Junkie.
De BubbleBum Booster Seat – de goedkope en vrolijke autostoelverhoger – is gemakkelijk, opblaasbaar en compact. Ideaal voor kinderen tussen 4 en 11 jaar.
De BubbleBum Sneck is een nieuw reiskussentje dat handig mee te nemen is en op 3 manieren gebruikt kan worden. Het is te bevestigen langs de autogordel, of juist diagonaal over de gordel, of als heerlijk opgerold kussentje om tegen aan te liggen (ook geschikt voor vliegtuig, bus of trein). Nooit meer knikkebollende hoofdjes in de auto!
De BubbleBum Junkie is een opbergsysteem dat op de achterbank tussen twee autostoelen of zitverhogers in wordt geplaatst. Hij kan vastgemaakt worden met een gordel en dat is veilig in het geval van een ongeluk. Het systeem heeft een iPad-houder, voor elk kind een uitklapbaar tafeltje, plek voor de drinkbeker. Daarnaast is er voldoende opbergruimte voor speelgoed en boekjes. De BubbleBum Junkie is geschikt voor kinderen van 2 tot 8 jaar.

Voor elk wat wils, ideaal als leuke verrassing bij het vertrek naar jullie vakantiebestemming.

Benieuwd naar deze leuke spullen? Check onderstaande actieknop:
Bubblebum opblaasbaar autostoeltje

Zoeken