Disneyspecial: Star Wars

Vanaf vandaag, tot het einde van de maand geven we hier om de twee dagen een leuke Disneyland-tip weg.  Hou onze website – Facebookpagina – Twitterpagina dus zeker in het oog.

Vandaag: Star Wars in Disneyland Paris

Disneyland Paris biedt u de mogelijkheid om Star Wars: The Force Awakens te vieren met Star Wars ervaringen voor Padawans van alle leeftijden!

Haast je om te genieten van het originele Star Tours avontuur. Maak een laatste rit aan boord van de StarSpeeder 3000. Beleef de explosieve strijd tussen de Rebel Aliance en de Galactic Empire. De laatste rit vertrekt op 16 maart 2016.

In een sterrenstelsel heel, heel dichtbij… kunnen jonge Padawans leren van meester Yoda bij de Jedi Training Academy. 16 jongens en meisjes tussen 7 en 12 jaar kunnen het opnemen tegen ‘the dark side’ en kunnen zich registreren voor deze intergalactische academie. De jonge Padawans krijgen de kans om bijgestaan te worden door een Jedi meester en R2-D2, may the Force be with them!

Ontdek de Jedi Training Academy in Videopolis in Discoveryland, Disneyland Paris.
Inschrijven is gratis en kan in Videopolis. De training vindt zeven dagen per week, zes keer per dag plaats in het geheel gerenoveerde Videopolis in Discoveryland.

Interesse?  Bekijk hieronder meteen of uw periode nog vrij is:

Zoeken