Eurocamp: Winnaar Kids Vakantieaanbieder van het jaar én nieuwe Azure stacaravan!

Eurocamp is specialist op het gebied van luxe campingvakanties en ontvangt gasten uit heel Europa waaronder ook België.

Bij Eurocamp zorgen ze ervoor dat de luxe campingvakanties perfect in orde zijn. De luxe stacaravans, lodges, safaritenten en bungalowtenten zijn van de beste kwaliteit en van alle gemakken voorzien. Je wordt ontvangen door vriendelijke en goed opgeleide medewerkers.

U vindt Eurocamp op ruim 150 geselecteerde 4/5 sterrencampings door heel Europa in de landen Nederland, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje en Kroatië. Alle campings blinken uit in uitstekende voorzieningen zoals restaurants en zwemparadijzen.

Kinderen beleven veel pret tijdens een Eurocamp vakantie dankzij de eigen kinderclubs voor iedere leeftijd. En dat blijkt ook door de gewonnen awards! Voor het 7e jaar op rij heeft Eurocamp namelijk opnieuw de ‘Kids Vakantieaanbieder van het jaar award’ gewonnen in de categorie ‘Kamperen XL’. De nominaties zijn bepaald door een vakjury en de grote hoeveelheid aan stemmen van (ouders van) kinderen. Een award die aantoont dat Eurocamp de leukste kinderclubs en kinderactiviteiten aanbied op de vele geselecteerde luxe campings in Europa.

Eurocamp heeft weer een nieuw type stacaravan ontwikkeld! De Azure heeft een eigentijds en flexibel in te delen interieur en een ruim overdekt terras? Een heerlijke plek om samen te ontspannen. Indoor meets outdoor in de Azure! Ook is er een extra groot tweepersoonsbed. Bekijk de speciale Azure stacaravan pagina inclusief sfeerfoto’s.

Eurocamp

Zoeken