Flexibele verblijfsduur bij Center Parcs

Center Parcs moeten we wellicht niet meer voorstellen. 13 topparken, waarvan er zes zijn gesitueerd in Nederland, twee in België, drie in Frankrijk en twee in Duitsland. Kwaliteit en plezier zijn toonaangevend voor de verschillende parken van Center Parcs.

Om nog beter om de vragen van bezoekers te kunnen ingaan, hebben ze een unieke extra, die zeker interessant is voor de flexibele eisen van jonge gezinnen: flexibele verblijfsduur.

Op welke dag wilt u komen, en hoelang blijft u? Ontdek de nieuwe mogelijkheden

Heerlijk, een midweek ertussenuit met de kinderen. In de parken staat alles en iedereen al voor u klaar. Op welke dag u ook aankomt, hoe lang u ook blijft. Want Center Parcs biedt nu een ruimere keuze in verblijfsduur.

Elke dag van de week maken ze bij Center Parcs van uw vakantie een onvergetelijk verblijf. Heerlijk zwemmen met de baby in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo en tot rust komen met wellness. Lekker eten in de restaurants, waar ook de kleintjes meer dan welkom zijn. En heel veel activiteiten, ook speciaal voor baby’s en peuters – van babygym tot knutselworkshops en leren fietsen.

Wat langer of korter blijven? Er kan meer dan u denkt. Bekijk bijvoorbeeld ook de paasacties:

Zoeken