Ga je op reis? Zorg voor een leuke bezigheid voor onderweg.

Elke ouder die op reis gaat met de kids, kent het wel … enkele uren in de wagen of op het vliegtuig.  Zo lang kan een kind, welke leeftijd ook, zich nooit bezighouden.  Tenzij je zorgt voor wat leuke spelletjes voor onderweg.  Op onze webshops hebben we enkele leuke spullen verzameld die zeker bruikbaar zijn voor onderweg.  En die hoeven zeker niet te duur te zijn:

Rammelaar

Skwish Classic: mooie houten rammelaar

Met een baby op reis gaan kan heel vermoeiend zijn.  ‘s Nachts minder slaap, veel wenen door de tandjes die doorkomen.  Goede oplossing: rammelaar/bijtring of de combinatie.  Op Dinkybee vind je heel wat leuke houten rammelaars en mooie bijtringen!

Links To Go

Links to go

Links To Go is leuk als eerste speeltje voor een baby en is een zogenaamd activiteitenspeeltje. Leuk om je baby naar te laten kijken, vast te laten houden en mee te vermaken.  Kan ook gebruikt worden als bijtring.

Lappenpop

Neva

Jonge kinderen hebben al héél veel fantasie.  Ze kunnen uren ‘doen alsof’ ze mama/papa zijn van hun pop.  Al van jongs af kunnen kids spelen met een pop.  Bij jonge leeftijd wordt natuurlijk aangeraden om het zo veilig mogelijk te houden, door een stoffen pop of lappen pop te kiezen.

Al spelend de basisvaardigheden leren

Onderweg kan er ook geleerd worden.  Voor peuters is deze beer een leuke manier om de basisvaardigheden te leren op vlak van aan en uitkleden.  Stel je maar eens voor dat dankzij deze beer je kindje zichzelf kan aan en uitkleden na de reis!

Op reis zelf?

En eens je ter plaatse bent op reis, dan kan je je alleen maar enorm amuseren met je kids.  Ga je naar strand?  Dan hebben we nog een laatste tip: de goed gevulde strandtas vol buitenspeelgoed met een korting van maar liefst €85!

Zoeken