Gouden cd en bioscopenactie voor Kinderen voor Kinderen

Feestelijk nieuws vandaag voor Kinderen voor Kinderen: de cd Feest! komt uit en is direct goud! In de uitzending van RTL Boulevard gisteravond kreeg producer Tjeerd Oosterhuis de gouden cd uitgereikt door vier kinderen van het Kinderen voor Kinderen Koor. Direct bij de release zijn er al meer dan 25.000 exemplaren verkocht.

En het is dubbel feest: het uitverkochte live concert in Koninklijk Theater Carré van 12 oktober 16.00 uur wordt op hetzelfde moment uitgezonden in 15 bioscopen door het land! Alle informatie over deze actie en deelnemende bioscopen is hier te lezen.

De grootste verjaardag van Nederland
Op 11 en 12 oktober aanstaande geeft VARA’s Kinderen voor Kinderen vier feestelijke concerten in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De concerten zijn uitverkocht, maar Kinderen voor Kinderen wil met zoveel mogelijk fans haar 35e verjaardag vieren. Het concert van zondagmiddag 16.00 uur wordt daarom rechtstreeks uitgezonden in 15 bioscopen door heel Nederland. De kaartjes zijn vanaf nu te koop. Bij het concert in Carré worden alle nieuwe liedjes van deze 35e cd Feest! gezongen en er zijn leuke gastoptredens: Niels Geusebroek komt en er zijn spannende circusacts. Het wordt één groot feest! De presentatie van de show is in handen van Dieuwertje Blok en Lex Uiting.

De gouden cd Feest!
Feest! is de titel van de nieuwe cd die vanaf vandaag (19 september) te koop is. De titelsong Feest! is het themalied voor de 60e Kinderboekenweek (1-12 oktober) en is geschreven door kinderboekenschrijfster Manon Sikkel en muziekproducer Tjeerd Oosterhuis. Ook de hit Doe de kanga, het lied van de Koningsspelen 2014, staat op deze cd. Feest! heeft bijdragen van Niels Geusebroek (Ik heb er straks een zusje bij) en van Faberyayo van De Jeugd Van Tegenwoordig/Lélé (Het huis is van ons).

Jubileumjaar Kinderen voor Kinderen
In april verscheen al een speciale jubileum-cd Waanzinnig gedroomd die direct op de nummer 1-positie binnenkwam in de album top 100 en inmiddels óók de gouden status heeft bereikt. Vanaf 4 oktober is bij Zapp de nieuwe televisieserie Kinderen voor Kinderen viert Feest! te zien: elke zaterdagochtend om 10.10 uur. Op zaterdagavond 8 november wordt het feestelijke concert in Carré op televisie uitgezonden. Op 19 oktober is de feestelijke première van de Kinderen voor Kinderen familie-musical Waanzinnig gedroomd (www.waanzinniggedroomd.nl); deze musical is komend seizoen te zien door het hele land.

Zoeken