Kidix, de belevingsbeurs voor gezinnen met kinderen: Getest en goedgekeurd

 

Vandaag, de eerste dag van de herfstvakantie, waren we een héle dag in Brussel, op dé belevingsbeurs voor gezinnen met kinderen, Kidix. Samen met de twee enige echte testers van Uitjesmetkids hebben we een hele dag nodig gehad om alles te beleven. Aan elke stand van de beurs viel wel iets te doen: fietsen, racen, springen, muziek maken, tekenen, eten, puzzelen, genieten van de KetnetBand, zwaaien naar gekende Studio100 figuren, torens maken, foto’s nemen…. Té veel om op te noemen.

Voor de kids is het superleuk om aan alles deel te nemen, en voor de ouders is het tegelijk heel interessant. Terwijl de kids zich amuseren krijg je als ouder, steeds geheel vrijblijvend uitleg over producten en diensten die het leven van jonge ouders een pak gemakkelijker en leuker kunnen maken.

Daarnaast zijn er enkele smakelijke foodtrucks… die het leven ook heel wat leuker maken 🙂

De beurs is ideaal voor kids van 4-14 jaar, maar jonger lukt het duidelijk ook (persoonlijk getest en goedgekeurd).

Vandaag niet langs geweest? Niet getreurd, de beurs gaat nog door tot dinsdag. Nog tijd genoeg dus om ook langs te gaan.

Wij gingen alvast naar huis met een zak vol leuke ideeën, goodies, gadgets, en op de koop toe nog een fles Kidibul én vooral met 2 kids die doodmoe zijn van zich zo te amuseren, een hele dag lang.

 

Wil je dit ook samen gaan beleven? Het is echt de moeite. Klik hieronder op de knop en kom er alles over te weten. Kaartjes koop je snel en gemakkelijk online!

Zoeken