Kinderen zijn bij WestCord speciale gasten

Westcord hotels heeft 15 hotels op 9 verschillende locaties in Nederland. Van Strandhotel Seeduyn, gelegen op de 1eduinenrij van het Noordzeestrand op Vlieland, tot het Fashion Hotel of Art Hotel in Amsterdam. In Rotterdam behoren het nostalgische Hotel New York en het voormalig luxe cruiseschip, het ss Rotterdam, tot de WestCord Hotels keten. Alle hotels en locaties hebben een eigen karakter of thema, derhalve allemaal uniek!

Naast de comfortabele hotelkamers en appartementen bieden veel van de hotels uitstekende wellness- en vergaderfaciliteiten. Daarnaast kunt u tijdens een verblijf genieten in één van de restaurants of bars. Van kosmopolitische SKYY Bar, restaurant élevé – bekroond met één Michelinster, strandpaviljoen ’t Badhuys of de Oesterbar van Hotel New York.

In deze wereld van plezier en fantasie is er voor de kids veel te beleven. Door de vele georganiseerde en begeleide activiteiten kunnen uw kinderen zorgeloos en in alle vrijheid genieten. En u ook!

WestCord zorgt voor een onvergetelijk verblijf of een super vakantie. In al de hotels zijn er speelplekken, een speciaal kinderontbijt tijdens feestdagen en vakanties, speciale kindermenu’s, kleurplaten, spellen en een eigen Kids&Teens vakantieboek en vele andere verrassingen.

Op de eilanden worden er voor Kids en Teens in vakantieperiodes allerlei leuke activiteiten georganiseerd, zoals:
◾strandjutten
◾flessenpost versturen
◾avontuurlijke boswandelingen
◾knutselen
◾bowlen
◾bioscoop
◾disco en discozwemmen
◾speur- en fakkeltochten
◾spelletjes in het kinderparadijs
◾pony rijden
◾een tochtje met een snelle boot
….en nog veel meer!
Een mooi overzichtje in dit filmpje:

Wilt u ook de mogelijkheden eens bekijken? Ga dan naar de site van Westcord hotels.

Zoeken