Kom naar de Miracle of Lights in Slagharen!

Magisch. Betoverend. Spectaculair. Dat is Miracle of Lights. Het wordt dit jaar van 5 oktober 2017 tot en met 7 januari 2018 gevierd.
Zodra de zon is gaan slapen en de schemer valt, ontsteken wij het licht in attractiepark Slagharen. Niet één lampje, of honderd tegelijk.
Nee, duizenden lichtjes veranderen het park van het ene op het andere moment in een sprookjesachtige omgeving. De gebouwen, voertuigen, danseressen en acrobaten; alles en iedereen is met lichtjes versierd.

Ken je Slagharen nog niet? Kom dan snel een kijkje nemen in het Attractiepark- & Vakantiepark Slagharen en stap in de wereld van cowboys en indianen. In meer dan dertig spannende attracties en shows beleef je hier samen met je kinderen een onvergetelijk Wild West-avontuur, waar je met gemak een paar dagen van kunt genieten.
Nieuw in 2017 is onze spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 90 km per uur vliegt! Datzelfde gevoel van opwinding hadden de pioniers ook toen ze rond 1800 het Wilde Westen ontdekten!

Zoeken