Kom naar het Eiland van Sinterklaas!

Er zijn maar weinig plaatsen waar je zo kunt genieten van het echte sinterklaasgevoel als op Texel. De Sint en Pieten komen zaterdag 19 november met de stoomboot aan in de haven van Oudeschild. De goedheiligman en de Pieten worden feestelijk verwelkomd. Sint neemt alle tijd om de kinderen een handje te geven, terwijl de Pieten hen van pepernoten voorzien. Daarna volgt de feestelijke intocht van de Sint en zijn gevolg in Den Burg, waar ze een uitgebreid kinderfeest geven in het park. En als u helemaal in de stemming bent, kunt u meteen op cadeautjesjacht in de gezellige winkelstraatjes van Den Burg.

intocht sinterklaas

Op het vakantiepark De Krim in Texel, kan je al voor €169 ipv €350 3 nachten verblijven tijdens dit feestweekend in een leuke chalet voor 4 personen. Zo ben je er meteen bij, als de sint aan komt in Oudeschild!

Niet vrij in dit weekend? Kijk dan zeker eens naar het Familie Arrangement! Samen genieten van Texel met het Familie Arrangement in chalet type Krim v.a. € 199,-. Inclusief: 1 uur bowlen, twee fietsen met 7 versnellingen, fiets- en wandelkaart, bedlinnen en eindschoonmaak!

Interesse om dit wondermooie eiland te bezoeken? Ga dan snel naar de site van De Krim Texel en kijk wanneer je vrij bent!

Zoeken