Leuke familie uitjes in Rotterdam

Na een heerlijke warme lente hebben we het volste vertrouwen in een zonovergoten zomer. En natuurlijk laten we de kids niet thuis zitten met het warme weer! We gaan op pad in het altijd bruisende Rotterdam. Wat zijn de opties voor een leerzaam en leuk uitje in Rotterdam?

1. Een gps speurtocht.
Ontdek Rotterdam tijdens een spannende gps speurtocht. Dit uitje is vooral geschikt voor groepen vanaf 12 personen. De groep wordt opgedeeld in twee teams die aan de hand van een navigatie systeem, gps coördinaten en natuurlijk opdrachten Rotterdam moeten afspeuren. Niet alleen erg leuk maar ook nog leerzaam.

2. Diergaarde Blijdorp

Een dierentuin verveelt natuurlijk nooit, helemaal niet als het zonnetje lekker schijnt! Rotterdam is thuis voor de prachtige Diergaarde Blijdorp. Voor de kinderen wordt er van alles georganiseerd en ook is het voeren van de dieren natuurlijk een ware attractie. Kijk op de website voor de huidige activiteiten.

3. Maritiem Museum

Natuurlijk het in Nederland niet elke zomerdag droog zijn, maar ook dan heeft Rotterdam veel te bieden voor uw familie uitje! Kijk maar eens bij het Maritiem museum. Een leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin. Voor de kinderen worden er allerlei shows georganiseerd.

4. Pannenkoeken boot.

Heeft een druk dagje Rotterdam achter de rug dan moet er natuurlijk nog gegeten worden. Wat is er geschikter voor een familie uitje met kinderen dan een Pannenkoeken restaurant! In de Maas vaart de Pannenkoekenboot. Laat Rotterdam aan u voorbij trekken terwijl u geniet van ambachtelijk gemaakte pannenkoeken!

U ziet, in Rotterdam is veel te beleven en is uitermate geschikt voor een uitje met kinderen.

Zoeken