Nieuwe parken bij Molecaten + voordeelacties

Molecaten heeft 15 campings/vakantieparken in Nederland en één vakantiepark in Hongarije en is inmiddels geliefd onder een grote groep gezinnen met kleine kinderen en 55 plussers. Ook gezinnen met kinderen boven de 12 hebben een leuke tijd bij Molecaten. Op een heel aantal campings / vakantieparken bieden we een ‘take it easy programma’ dat past bij eigenzinnige tieners!
In de laatste maand van dit jaar presenteert Molecaten 2 nieuwe parken:
Molecaten Park Het Landschap: Waar de natuur de ruimte heeft
Wow wat een landschap in Molecaten Park Het Landschap in het Drentse dorpje Wateren. De ligging in het Nationaal Park Drents-Friese Wold is subliem. Dit Nationale Park is één van de grootste natuurgebieden van Nederland en is het ‘walhalla’ voor wandelaars en een bijzonder ‘stoere’ bestemming voor kinderen die houden van buitenspelen! Klinkt leuk? Ga snel eens kijken op de pagina van Het Landschap.
Molecaten Park Kuierpad: Een paradijs voor avonturiers en durfals!
Het Dwingelerveld ten westen, de Hunzevallei ten oosten, authentieke Drentse brinkdorpen dichtbij en sportieve mogelijkheden overal (o.a. skiën en paardrijden); dit is Molecaten Park Kuierpad op de Drentse Hooglanden! Kuierpad is sinds november 2013 onderdeel van Molecaten en heet iedere liefhebber van kamperen of huren, op zoek naar spanning en avontuur in een gevarieerde omgeving van harte welkom. Echt iets voor u? Kijk snel op de pagina van Kuierpad.
Molecaten voordeelacties 2014 voor snelle beslissers
Reserveert u uw verblijf voor 14 januari 2014, dan ontvangt u 14% korting op de all-in verblijfskosten van een bungalow, appartement, huurcaravan, chalet of ingerichte tent en het basiskampeertarief per nacht.
Reserveert u na 14 januari 2014 maar wel 4 maanden voor aankomst, dan ontvangt u 8% korting op de all-in verblijfskosten van een bungalow, appartement, huurcaravan, chalet of ingerichte tent en het basiskampeertarief.
Interesse in deze actie? Ga dan snel naar de site van.

Zoeken