Ontdek FamFun van Sunweb, de specialist in familievakanties!

Sunweb autovakanties heeft een splinternieuw concept waarmee families een zomervakantie beleven zoals nooit te voren. Ditmaal boek je niet alleen een gezellige camping, een charmant pension of ander vakantieadres, maar een spectaculair avontuur vol bijzondere belevenissen.

Op alle FamFun bestemmingen kunnen families gratis deelnemen aan unieke activiteiten, om met elkaar een onvergetelijke tijd te beleven.

Er zijn 2 varianten: FamFun en FamFun XL
Voor families die het graag rustig aan doen tijdens de vakantie is FamFun ideaal om toch wat van de omgeving te zien. Ontspanning staat centraal tijdens deze vakanties, maar wanneer je zin hebt, kun je deelnemen aan leuke spelletjes en gezellige uitstapjes. Voor families die van avontuur houden en graag met elkaar hun grenzen verleggen is er de FamFun XL variant. Tijdens deze vakanties doe je nog steeds waar je zelf zin in hebt, maar zijn de activiteiten net wat spectaculairder. Zo kun je op een aantal bestemmingen raften, kanoën en/of mountainbiken.

Beleef met FamFun of FamFun XL een familievakantie zoals nooit tevoren.

Sunweb biedt vanaf 1 juli t/m 1 september 2017 FamFun vakanties op 17 populaire vakantie­bestemmingen, in de landen: Italië, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk en Kroatië. Op iedere bestemming zijn er weer andere activiteiten inbegrepen, zodat iedere vakantie uniek is.

Interesse in de mogelijkheden?  Klik meteen hieronder:

Zoeken