Op vakantie naar Centerparcs

Wanneer u met jongere kinderen op vakantie wil gaan, doet u er slim aan het niet te ver te zoeken. Een vliegtuig nemen zorgt voor veel stress, zowel bij de kinderen als bij de ouders. Daarnaast raken ze uit hun normale ritme, wat voor enkele slapeloze nachten kan zorgen op vakantie. En vakantie is er toch om uitgerust terug te komen nadien?

Beter is om het dichtbij te gaan zoeken, bijvoorbeeld bij Centerparcs. Door te kiezen voor de bungalowparken van Centerparcs kiest u tegelijk voor één van de goedkoopste en leukste vormen om met kinderen op reis te gaan. U hebt een uitgebreid aanbod van leuke vakantiedomeinen in Nederland en België. Het leuke aan Centerparcs zijn de vele last minutes en kortingscodes die u online kan vinden. Op deze manier maakt u het reisje nog goedkoper. Dat betekent een extra zakcentje om de kinderen goed te verwennen op vakantie of om iets anders leuks mee te kopen.

Op de Centerparcs parken is veel te doen voor de kids, zo zijn er bijvoorbeeld de welbekende Centerparcs zwembaden en zijn er verschillende animatieprogramma’s en andere leuke activiteiten zoals knutselen, tekenen en nog veel meer. De huisjes van Centerparcs voldoen aan een hoge standaard en er zijn huisjes voor verschillende formaten groepen te boeken. Alle Centerparcs huisjes zijn gelegen in een bosrijke omgeving en het is zelfs mogelijk om in een boomhut of woonboot te verblijven.

Alle huisjes beschikken over alles wat u nodig heeft om er lekker een paar dagen tussen uit te gaan en neemt u huisdieren mee op vakantie zijn er hier speciale huisjes voor, evenals huisjes voor mensen met een huisstofmijt allergie.

Gedurende bepaalde periodes vindt u Centerparcs actiecodes beschikbaar welke u kunt gebruiken tijdens het boeken van uw vakantie. Hierdoor krijgt u korting door bijvoorbeeld tijdig te boeken of voor een bepaalde datum te boeken. Hou de actiesite zeker in het oog want geregeld komen er nieuwe acties bij, vaak speciaal gericht naar reizen met kinderen.

Zoeken